Skin City Tattoo

NIEUWS

Ink Mania 2017

Ink Mania 2017

Skin City Tattoo organiseert voor de eerste keer “international tattoo convention INK MANIA“ in de Grenslandhallen Hasselt op 24 en 25 juni 2017!

Wat mag je verwachten? Animation, Bands, Lots of cars and bikes, shows & specials.

Like us on https://www.facebook.com/inkmania2017 en surf snel naar www.inkmania.be voor early bird tickets en meer info!

PERS

New York Tattoo Show

New York Tattoo Show

Proficiat aan de Russische tattoo artist Anton AvtonomovHij won de eerste prijs op de New York Tattoo Show United Ink 2016.

Wist je dat Anton ook bij Skin City Tattoo één van de veel gevraagde guest artists is? Bezoek zeker zijn facebookpagina om een idee te krijgen van zijn werk!

“Super mooie tattoo van Marina! Ook van de service en het vertrouwen in klanten is geweldig! Ze heeft me geholpen en moed ingesproken tijdens mijn sessie met Marina en was dat echt wel nodig! Zowel Sylvia als Marina zijn 2 super lieve dames met een grote passie voor het vak!”

Christina Király

“Gisteren voor de eerste keer een tattoo sessie gehad bij skin city met Anton. Skin city is een shop waar je jezelf direct thuis voelt en aandacht schenken aan wat je wil. Ze nemen ruim de tijd voor te kijken hoe ze het geheel tot een prachtig recht kunnen brengen. Zeker een aanrader!”

Jens Windey

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this